S-4002 : تفاوت محافظ با ترانس اتوماتیک و یا استابلایزر چیست؟
What is the difference between a protector and an automatic trans or stabilizer?
تفاوت محافظ با ترانس و یا محافظ با استابلایر چیست؟ هر دو که به ظاهر یک مشکل را حل میکنند؛ اما چرا محافظ ارزانتر است؟ افرادی که به دنبال خرید یک دستگاه محافظ برای خانه یا محیط کار خود هستند، ممکن است با این سؤال در ذهن خود مواجه شده باشند. در این مقاله قصد داریم تفاوت محافظ با ترانس و یا استابلایزر را بررسی کنیم.
دستگاه محافظ برق
دستگاههای محافظ برق، بر اساس ماهیت خود تنها به هنگام بالا و یا پائین بودن ولتاژ برق شهر از حد تعریف شده (معمولا ۱۸۰ تا ۲۴۵ ولت) جریان برق را قطع میکنند. این دستگاه ولتاژ و نوسان مذکور را بدون هیچ تغییری به دستگاه مصرف کننده منتقل میکند. تفاوت محافظ با ترانس دقیقا همینجاست که در ادامه متوچه خواهید شد.
مثال: ولتاژ 188 ولت را عینا 188 ولت و ولتاژ 234 ولت را عینا 234 ولت به دستگاه مصرف کننده منتقل میکند.
علاوه بر این، دارای یک مدار تاخیر جهت وصل مجدد برق شهر با زمان معین هستند.
پیشنهاد : استابلایزر چیست را مطالعه کنید.
در نتیجه، این سیستم به دلیل ابتدایی بودن و عدم پوشش نوسان ولتاژ، محافظ مطمئن و کاملی برای دستگاههای مصرف کننده حساس نیست.
دستگاه ترانس و استابلایزر
دستگاه ترانس و استابلایزر با توجه به سیستم طراحی خاص خود علاوه بر قطع و وصل جریان برق در خارج از دامنه پذیرش که عموما بین ۱۶۰ تا ۲۴۵ ولت است، در بازه مذکور نیز ولتاژ و نوسانات آن را تا حدود زیادی برطرف میکند.
بطور مثال استابلایزر یا ترانس اتوماتیک ولتاژ ورودی ۱۶۱ ولت را به ۲۲۰±۱۰ ولت (بازه استاندارد)، تبدیل میکند.
البته دامنه ولتاژ ورودی و میزان تلورانس خروجی برای هریک از دستگاهها متفاوت است.
برای بررسی مشخصات، قیمت و خرید استابلایزر به دسته بندی محصولات استابلایزر سایناکو مراجعه کنید.
نتیجه گیری
اگر لوازم الکترونیکی حساسی دارید. اگر منطقه مسکونی که در آن زندگی میکنید یا کار میکنید نوسان ولتاژ بالایی دارد. دستگاه محافظ برق برای محافظت از لوازم الکترونیکی شما کافی نیست و شما نیاز به ترانس و یا استابلایزر دارید.
پیشنهاد : سلاموند